Gerald Watelet's winkel

De Gerald Watelet boetiek, opgericht in 2019, biedt alle diensten aan gaande van renovatie, decoratie, restauratie over meubeldesign.

Onder leiding van Gerald Watelet combineren ervaren ontwerpers zowel modern als antiek. Het huis omringt zich met de beste vaklui om kwaliteitsvol werk te kunnen garanderen.

Of het nu gaat om gordijnen, wandbekleding, behangpapier, vloerkleden, tapijt, schilderwerk, meubelen, verlichting, het huis levert een totale service.

Heel eenvoudig, U kan hier even langskomen voor een paar kussens of een lampenkap maar ook voor een volledige renovatie.

Gerald Watelet en zijn team adviseren, komen ter plaatse en zorgen voor de uitvoering van uw wensen. Tegelijkertijd is er ook een keuze aan smaakvolle voorwerpen, gegarandeerd door experts in het domein. Advies, schatting of expertise van een voorwerp ligt eveneens binnen de mogelijkheden.

« Impossible gallery » bij Marché Serpette

Gerald Watelet is gevoelig voor decoratieve kunsten en levenskunst in al haar vormen.

Hij is zeer begaan met de knowhow en het vakmanschap die ermee gepaard gaan en geeft de voorkeur aan individuele hedendaagse creaties, van hemzelf of van andere ontwerpers.

Antiek en hedendaags gaan echter hand in hand. Gerald Watelet orkestreert een vrolijke mix van oud en nieuw en twijfelt niet om culturen, tijdperken en stijlen te mixen.

Een huis is geen showroom maar wel een weerspiegeling van diegenen die er wonen!

Omringd door een team van ontwerpers en een reeks uitzonderlijke ambachtslieden zorgt GW voor de totale renovatie, een decoratie of eenvoudig, de levering van een zitbank, gordijnen of een paar kussens.

Met een voorliefde voor originaliteit zoekt Gerald Watelet naar originele stukken die U vervolgens kan bewonderen in zijn boetiek in Brussel of op zijn stand van Serpette,  op de Parijse Vlooienmarkt van St.Ouen.

Het Huis werkt met gerenommeerde antiquairs en experts voor de expertise van uw objecten, meubels, enz. .

Alles is mogelijk zolang U houdt van anders zijn en van kwaliteit gemixt met classicisme en originaliteit.

Onze sferen

Volg ons op Instagram

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart