Partners

JF Régis

Gepassioneerd door marmer, beeldhouwkunst en kwalitatieve Franse of Italiaanse meubels, presenteert Jean-François Régis zijn eclectische keuze meestal in zijn originele staat, zelden gerestaureerd. Interieurontwerper Gerald Watelet vervoegde niet lang geleden Jean-François Régis en zijn vrouw Nelly. Het team biedt de klanten alle diensten aan die nodig zijn voor de inrichting van een interieur. Qua decoratie werken zij eveneens samen met een aantal stoffeerders en hebben zij eveneens een werkplaats voor het maken van lampenkappen, lampen en elektrificatie van verlichting.

Diane Chatelet

Na een Master in rechten en fiscaliteit in de Kunstmarkt, gevolgd door studies kunstgeschiedenis aan de Universiteit en aan het Louvre, werkte Diane Chatelet in verschillende domeinen in de kunstsector (veilinghuizen, galeriehouders, makelaars in schilderijen, antiquairs en verschillende stichtingen).

Sinds 2015 adviseert zij verzamelaars en professionals bij het zoeken naar en het verwerven van kunstwerken.

Diane Chatelet installeert zich nu in een nieuwe Galerij op de Serpette Markt samen met designer-decorateur Gerald Watelet en Jeff Regis, deskundige geaccrediteerd bij de Europese kamer van adviseurs in kunstwerken (CECOA) – net zoals Diane trouwens. Jeff Regis is tevens lid van de koninklijke kamer van antiquairs van België.

Met hun drieën richten ze nu “Impossible Galerie” op is St.Ouen.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart